Energirådgivning uten ENOVA støtte

Energirådgivning med ENOVA støtte

Luft til luft varmepumpe

Ikke alle energitiltak kvalifiserer til støtte fra Enova. Likevel er de smarte å gjennomføre, Hvis målet ditt er å reduerer energiutgiftene. Å installerer en luft til luft varmepumpe er et slikt tillak

Etterisolering

Ikke alle energitiltak kvalifiserer til støtte fra Enova. Likevel er de smarte å gjennomføre, Hvis målet ditt er å reduerer energiutgiftene. Etterisolering av boligen er et slikt tiltak.

Lav energi vinduer

Ikke alle energitiltak kvalifiserer til støtte fra Enova. Likevel er de smarte å gjennomføre, Hvis målet ditt er å reduerer energiutgiftene. Å bytte til lavenergivinduer er et slikt tiltak.

Varmestyringssystem

Ikke alle energitiltak kvalifiserer til støtte fra Enova. Likevel er de smarte å gjennomføre, Hvis målet ditt er å reduerer energiutgiftene. Å bytte til varmestyringssystem er et slikt tiltak.

Montere tettelister

Ikke alle energitiltak kvalifiserer til støtte fra Enova. Likevel er de smarte å gjennomføre, Hvis målet ditt er å reduerer energiutgiftene. Å montere tettelister er et slikt tiltak.

Energieffektiv belysning

Ikke alle energitiltak kvalifiserer til støtte fra Enova. Likevel er de smarte å gjennomføre. Hvis målet ditt er å reduerer energiutgiftene. Du kan halvere energibruken ved å gjøre enkle tiltak for lamper og lys.

Rentbrennede vedovn

Ikke alle energitiltak kvalifiserer til støtte fra Enova. Likevel er de smarte å gjennomføre, Hvis målet ditt er å reduerer energiutgiftene. Å installere en rentbrennende ovn er et slikt tiltak.

COPYRIGHT © 2023 Bergen Energirådgivning AS